søndag 27. januar 2013

Kjøkkenhetta er på plass

Masse os fra steking gjorde at vi måtte sette opp en kjøkkenhette. Den har jeg lett etter i flere år. 10. desember dukket det opp en på finn.no. Kjapp var vi og fikk tak i den. En hyggelig dame gjorde alt for at vi skulle få en. Sendte den med posten til oss. Og med eksperten her i huset så fikset han den så den passet flott. 

Nå er den prøvd og vi er strålende fornøyd.

Men siden jeg har fått nye medisiner så blir det ikke stort med aktivitet for jeg flyr nok mere på do enn hva jeg er i ro. Så da gjorde jeg ferdig en ny lue med kommunevåpen på.

Her er mønsteret ferdig tegnet og strikkingen har startet. Noen omg med 3 farger gjør den litt mere avansert enn de jeg har lagd før.

Her er den strikket ferdig, mangler kun litt lys grått som skal vise stilkene. Dette skal jeg brodere på i kveld når jeg kommer hjem fra hytta for jeg tok ikke med meg det garnet. Og en tur under strykejernet skal den også få. 


4 kommentarer:

Ellen Winther sa...

Hei :) e det lov å spør kordan program du pruke på dataen når du tegne inn mønster?
Vennlig hilsen Ellen WInther

Buglas design sa...

Ja, klart du kan få grei på det. Jeg kjøpte dette for 3 år siden. Det er på norsk og jeg er superglad i det. Bruker det til mye.

http://www.korssting.dk/dataprogrammet-broderi-standard-paa-norsk-p-3316.html

Ellen Winther sa...

Tusen takk for linken :) Det spørs om æ må investere i et sånt program en dag ;) Har lest litt om det nå og det virker jo te åvære genialt ;)

Buglas design sa...

Jeg har prøvd flere typer av gratis programmer, men likte de ikke. Dette er superenkelt og på norsk...