søndag 16. oktober 2011

Nok en nydelig helg på hytta!

Er så godt å reise avgårde til hytta, bunkre mat og drikke på veien. Livet er flott når en kan kose seg i fullt monn. Nå er hytta gjort vinterklar, vannet er tømt i rørene og frostvæske er helt i vannlåsene. Men vi blir nok der innimellom for å sjekke at alt er i orden. En helg eller to før jul skal en ikke se bort ifra. Kjøleskap og fryser går fortsatt. 

Den ene bursdagsgaven fra samboeren kom opp på veggen ganske raskt. Jeg syntes den er bare så nydelig så den fikk hedersplassen over sofaen. 

Petromaxen min, den henger høyt for den er jeg ekstremt redd for.

Så når jeg skulle ta bilde av den andre bursdagsgaven min da var det tomt for strøm på kamera, så det får komme neste gang. 

2 kommentarer:

Hannesol sa...

Fin gave du fikk! Flott den petromaxen også, er den helt ny? Ser så blank og fin ut:) Vi har en gammel en, men den mangler 'tenngreia'og en dings som ikke er å få tak i lenger, så den er bare til pynt og innen nytte.- Ha en flott uke!

Bugla1963 sa...

Fornøyd med den gaven ja, er en til som er større. Den petromaxen er helt ny, fikk den i gave når jeg sluttet i en jobb. Hadde alltid ønsket meg en slik og øynene ble store når de hadde klar i fikse en slik til meg. Fikk med masse forbruksutstyr. Har liksom ikke hatt "rå" til å bruke den enda.