søndag 29. mai 2011

En ukes pendling til og fra jobb gir resultater.

Jeg fant noen flotte duker på picasa og selvfølgelig så måtte jeg prøve meg på de. Kinesisk er ingen utfordring når en har diagram på det meste, resten kan en "lese" seg til på bildet. Her er bilde av den: https://picasaweb.google.com/gabi12121/Serwetki#5587538243574063618Første duker er ferdig, gjenstår en til skjenken, en til stuebordet og noen små her og der..... 

2 kommentarer:

Toril Gudbrandstuen sa...

Kan du vere snill og legge ut linken til den ovale løperen du har heklet i rosa og mange forskjellige lengder,gjerne på Strikkesida? Jeg kommer ikke inn på linken som ligger under bildene.

Bugla1963 sa...

Hei
Det er faktisk en person som har trykt "rapporter" bilde inne på den siden. Tragisk og utrolig barnslig spør du meg. Så det betyr at vedkommende har ødelagt den linken for alltid. Slik er det når noen opplagt er missunderlig på at vi finner mønster fra andre land og linker til de. Men de vet jo ikke bedre stakkar husmøndre.. For det er det jeg kaller slike som ikke ser over sitt eget beste.. Men sender du meg eposten din (min ligger under bildet) så skal jeg sende de til deg. Nok en gang... jævla fjortiser!!!