lørdag 23. april 2011

Da har det blitt gjort mye på hytta i påsken.

Reiste på hytta på onsdag rett etter jobb, da var det gjort mye alt. Så det ble puslet med å sette ting i skaper og rydde rundt omkring. Torsdag var en aktiv dag på formiddagen med diverse småtterier som skulle gjøres. Så fikk vi besøk og koste oss med god mat. Fredag ble det også puslet litt, men en del verandakos i det nydelige været ble det også. Lørdag var det på tide å reise hjem, men først ble det gjort en god innsats på flere ting. En flott påske med nydelig vær. Nå blir resten tilbrakt hjemme med diverse gjøremål. 
Her er noen bilder av påsken 2011. 

Spisestua vi fikk, den var bare lakket. Så den ble pusset vekk det meste av lakken. En stor jobb som jeg  ikke gjorde noe av. Så fant jeg stoff hos Stoff & Stil og trakk om, også her fikk jeg god hjelp. Samboeren har malt alt. Stoffet til duken fant jeg også der. Det ble en liten duk på salongbordet også. Resten blir nok en brødkurv og diverse små ting. Kanskje en pute også. 

En duk til ene benken ble det også i løpet av dagene. 

Hylla foran avtrekksvifta ble krydderhylle på veggen. 

Og en duk til en hylle.

"Nye" kjøkkenet. Litt pusset opp, det var malt grått i utfresingene. Det syntes jeg ikke var noe fint så det ble malt over. Ny vask som er litt mindre ble det på Ikea. Så det eneste som står igjen her er microen og matta på gulvet som lå på et av soverommene.

Kjøkkenet sett fra sofakroken. Lyslist under overskapene, list rundt utstrikkeren mangler.

Tid til en liten rusletur ble det også, må jo beveges seg litt etter all den gode maten.

En gammel mølle.

Denne karen ble inviet til frokost i dag:)


Påskeharen og frue koste seg i godværet i vinduskarmen.

Og slik ble gardinene...
Det er ingen sak å få det slik en vil når en har en som nesten kan trylle med seg.......


Ingen kommentarer: